17 Jun, 24

Svet avtodomov se nenehno spreminja, saj vedno več ljudi išče rešitve, ki bi jim omogočile večjo neodvisnost in udobje na poti.

V tem kontekstu postajajo baterije ključni element, ki omogoča brezskrbno uživanje na potovanjih. Nova generacija baterij za avtodome prinaša številne prednosti, od hitrega polnjenja do dolge življenjske dobe, kar lastnikom avtodomov omogoča brezskrbno uživanje v naravi, ob morju in povsod, kjer jih popelje njihova pot.

Napredna tehnologija baterij za avtodome

Tehnologija baterije za avtodome Hawker® XFCTM temelji na napredni tehnologiji TPPL (Thin Plate Pure Lead). Ta tehnologija omogoča večjo gostoto energije in izjemno zmogljivost hitrega polnjenja. Baterije Hawker XFC v kombinaciji s polnilniki EnerSys® HF omogočajo uporabo kadarkoli in kjerkoli, brez potrebe po dolgotrajnem polnjenju. Z njimi lahko polnite med odmori ali ob koncu dneva, kar prinaša veliko fleksibilnost in učinkovitost.

Zelo hitro polnjenje

Ena največjih prednosti baterij za avtodome Hawker XFC je njihova sposobnost hitrega polnjenja. Za razliko od tradicionalnih svinčevokislinskih akumulatorjev, ki potrebujejo 8-12 ur za polnjenje, te baterije omogočajo hitro in učinkovito polnjenje. Lahko jih uporabite že po kratkem polnjenju, kar zagotavlja večjo avtonomijo in manjšo odvisnost od električnih vtičnic. To pomeni, da lahko lastniki avtodomov več časa preživijo na cesti in manj v kampih ali pri iskanju mest za polnjenje.

Baterije za avtodome

Trpežna in vzdržljiva zgradba

Baterije za avtodome Hawker XFC se ponašajo z robustno zgradbo, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo in izjemno zmogljivost. Elektrolit je absorbiran v visokokakovostnem mikroporoznem separatorju iz steklenih vlaken, kar povečuje stabilnost in cikličnost baterije. Pozitivne in negativne plošče z nizko impedanco ter mrežice iz tankih plošč, zelo odpornih na korozijo, so izdelane po edinstvenem postopku. Akumulatorske posode iz plastike ABS so zelo odporne na udarce in tresljaje, kar zagotavlja varnost in zanesljivost na vseh terenih.

Prijazne do okolja in uporabnika

Ena izmed ključnih prednosti baterij Hawker XFC je tudi njihova prijaznost do okolja. Baterije so zasnovane brez potrebe po vzdrževanju in dolivanju elektrolita, kar zmanjšuje njihovo ekološko sled. Poleg tega zavzemajo 30% manj prostora kot tradicionalne baterije, kar omogoča boljšo izrabo prostora v avtodomu. Z do 1200 cikli polnjenja in visoko energetsko zmogljivostjo so te baterije izjemno zanesljive in dolgotrajne.

Vsestranska uporaba

Baterije Hawker XFC so primerne za različne namene, kot baterije za viličarje do gospodarskih električnih vozil. V avtodomih zagotavljajo zanesljivo napajanje vseh električnih naprav, kar omogoča udobno bivanje na poti. Enostavna namestitev v katerem koli položaju dodatno povečuje njihovo vsestranskost in uporabnost.

Baterije za avtodome Hawker XFC predstavljajo revolucijo v svetu avtodomov. Z napredno tehnologijo, hitrim polnjenjem, robustno zgradbo in ekološko prijaznostjo ponujajo lastnikom avtodomov vse, kar potrebujejo za brezskrbno in udobno potovanje. Ne glede na to, ali se odpravljate na kratko potovanje ali daljšo avanturo, zanesljive baterije Hawker XFC bodo vedno z vami, da vam zagotovijo neprekinjeno napajanje in svobodo na cesti.